www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Paulien Cornelisse in podcast ‘Groene oren’

Paulien Cornelisse is te horen als eik in de nieuwe aflevering van de podcast ‘Groene Oren’.

Naast Cornelisse kruipen in de eerste aflevering Gijs Naber en Marcel Musters kruipen in de huid van een plant of dier uit de Nederlandse natuur en laten zich als studiogast interviewen. De interviews zijn grotendeels geïmproviseerd. De eerste aflevering is niet in de studio opgenomen, maar op locatie. Dit omdat de hoofdpersoon nogal standvastig is: een wat zelfvoldane puberende eik van 150 jaar, gespeeld door Cornelisse. Ze gaat in op kwesties als al die krioelende mensen om haar heen, de relativiteit van tijd en haar hekel aan de beuk.

Groene Oren werd eerder genomineerd voor Gouden Radioring 2020. Inspiratie voor de serie is de Amerikaanse podcast ‘Everything is alive’, waar onder andere een lift en een colablikje onderkoeld worden geïnterviewd over hun leven. In de Nederlandse podcast is dit doorgetrokken naar de natuurlijk en worden ze geinterviewd door Chris Bajema (‘Man met de microfoon’).

Om de twee weken verschijnt er een nieuwe aflevering online.
staatsbosbeheer.nl/groeneoren

Categorie: Podcast | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.