nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Johan Verminnen, Lennaert Maes, Gunter Lamoot

N.a.v. zijn 70ste verjaardag op 22 mei heeft de Vlaamse kleinkunstzanger Johan Verminnen met Peter Koelewijn twee duetten opgenomen, Laat me nu toch niet alleen en Je wordt ouder papa. Dat laatste nummer werd voor de gelegenheid in een gepast jasje gestopt. Je kan beide nummers via onderstaande link beluisteren.
Je wordt ouder papa
Laat me nu toch niet alleen

Lennaert Maes, winnaar publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival 2011, organiseert dit jaar opnieuw samen met Andries Boone muzikale wandelingen. Dit zijn belevingswandelingen in de Belgische provincie Vlaams-Brabantmet een achttal stops, waar Maes en Boone de songs vertolken en stukjes omkadering brengen.
Meer info en inschrijvingen:
www.muzikalewandelingen.com

Gunter Lamoot heeft T-shirts voor zijn Vulgaire Love Boat Collection ontworpen. Bestellen kan maar tot 9 juni, daarna stopt de verkoop onverbiddelijk en worden alleen de bestelde T-shirts direct gedrukt en opgestuurd, geen overstock dus.
Meer info:
www.fabricmerch.com

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...