nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jörgen Raymann presenteert online talkshow voor Rijksmuseum

Jörgen Raymann gaat 6 online talkshows voor het Rijksmuseum Amsterdam presenteren. Deze talkshows zijn in het kader van de tentoonstelling Slavernij, die tot 29 augustus in het museum loopt en gaat over de slavernij in de Nederlandse koloniale periode.

In de talkshow heeft Raymann het over het thema slavernij en de doorwerking daarvan. Denk hierbij aan onderwerpen als de zichtbaarheid van mensen van kleur in de media, politiek en de samenleving of de rol van vrouwen tijdens slavernij. Iedere keer stelt een gastredacteur vanuit zijn of haar oogpunt een specifiek onderwerp centraal. Het programma bestaat uit een lezing, muziek of dans, en discussie.

Onder voorbehoud van eventueel veranderende maatregelen in verband met de Covid-19-pandemie vinden de talkshows plaats op 6 en 20 juni, 4 en 18 juli en 1 en 22 augustus.

De talkshows zijn altijd van 13.30 tot 15.00 uur en worden uitgezonden via een livestreamplatform. Tickets kosten 5 euro en worden in fases beschikbaar gesteld. Je kan nu boeken voor 6 en 20 juni.

Meer info en tickets:
www.rijksmuseum.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...