www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Jacques Vermeire

Op 27 mei werd de Vlaamse komiek Jacques Vermeire 70 jaar. De zender Eén viert deze verjaardag vanavond met de tv-show Jacques 70.

Bij de Vlaamse publieke omroep was Vermeire jarenlang te zien als Dimitri De Tremmerie of kortweg DDT in de comedyserie F.C. Kampioenen, bracht hij jarenlang de lach in de huiskamers met zijn eindejaarshows ‘Oei Jacques’ en bracht hij zijn wijsheden in de humoristische quiz De drie wijzen.

In Jacques 70 kijken vrienden, familie en collega’s met Vermeire terug op zijn leven en werk. Enkele comedians, waaronder Urbanus, Xander De Rycke, Amelie Albrecht en Kamal Kharmach, zetten Jacques ook in de bloemetjes met een uniek stukje comedy dat speciaal voor deze gelegenheid op zijn lijf geschreven is. De presentatie is in handen van Steven Van Herreweghe.

‘Jacques 70’, vanavond te zien op Eén, om 20.45 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.