nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Thijs Kemperink, Acda en De Munnik, De Luizenmoeder, Dit Was Het Nieuws

Thijs Kemperink en toetsenist Lennart Temmink komen met een drie-in-een concept: muziekquiz-livemuziek-comedy. Teams van twee personen (dus coronaproof!) strijden om een felbegeerde bokaal. Een avondje meezingen, lol trappen en gekke vragen beantwoorden: dat is waar het om draait. Het enige dat van de locatie gevraagd wordt is een goed humeur en een biertje, verder nemen de Kemperink en Temmink alles mee. Wie een gezellige locatie heeft en op zoek is naar een unieke muziekquiz met livemuziek, kan contact opnemen met: info@thijskemperink.nl.

Het lied ‘Als ik je weer zie’ van Thomas Acda, Paul De Munnik, Maan en Typhoon heeft platina gekregen.

De Luizenmoeder-film wordt toch niet eind juni uitgebracht in de bioscoop. Dit zal nu naar verwachting eind juli worden.

Peter Pannekoek wordt tijdens het komende seizoen van Dit Was Het Nieuws vervangen door Patrick Laureij of Daniël Arends. Pannekoek zal dit najaar te druk zijn met de voorbereidingen voor zijn eerste oudejaarsconference.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...