www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Marcel de Groot, Paul de Munnik, Wim De Craene

Marcel de Groot is komend theaterseizoen gitarist bij de theatervoorstelling ‘Als de rook om je hoofd is verdwenen: vrouwen zingen Boudewijn de Groot’. Die vrouwen zijn actrice Els Dottermans (bekend van o.a. de Vlaamse versie van De Luizenmoeder), zangeres Riet Muylaert, zangeres en actrice Andrea Croonenberghs (o.a. Flikken) en zangeres Barbara Dex (naar wie de Barbara Dex Award voor slechtste Eurosong outfit is vernoemd).

We schreven al eerder dat Paul de Munnik een geldinzameling is gestart voor medicijnen voor baby Liam, die leidt aan SMA, wat staat voor Spinale Spieratrofie (Spinal Musculair Atrophy) en een ziekte is waarbij de zenuwcellen in het ruggenmerg (spinale) de spieren niet goed kunnen aansturen. Als je een lootje koopt van 10 euro, maak je kans op een van de twee Streamers merchandise pakketten – gesigneerd door o.a. de Munnik zelf, Thomas Acda, Maan, Danny Vera en Armin van Buuren. Maar je kan nu ook een gesigneerd shirt van het Nederlands Elftal winnen. 100% van de opbrengst gaat de geldinzamelactie.
Je kan een lootje kopen via:
www.xs4all.us6.list-manage.com
Meer info over Liam:
www.steunliamtegensma2.nl
Meer info over de inzamelactie van Paul de Munnik:
www.facebook.com

Fromitalotodisco, een klassieker in de Antwerp nightlife scenery, wordt nu ook een label, dat remixen gaat uitbrengen van klassiekers en onbekende parels uit de Bel- en Nederpop. Hun eerste release is een herwerking van het nummer Rikky van de Vlaamse kleinkunstzanger Wim De Craene.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...