nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Trevor Noah speelt nieuwe show in Nederland en België

Trevor Noah zou naar Nederland en België komen in het kader van zijn ‘Loud & Clear World Tour’. Deze shows zijn al meerdere keren verzet omwille van corona: de show in de Ziggo Dome in Amsterdam werd 21 mei 2022 in plaats van 27 mei 2021 (voorheen op 27 mei 2020). En de show in Vorst Nationaal in Brussel verschoof van 28 mei 2021 (voorheen 5 april 2020) naar 20 mei 2022.

Door de vele verschuivingen van de show heeft Trevor Noah besloten om zijn gloednieuwe show ‘Back to the abnormal world’ in Amsterdam en Brussel te spelen i.p.v. de eerder aangekondigde ‘Loud & Clear World Tour’.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe show (21 mei 2022 voor Amsterdam en 20 mei 2022 voor Brussel).

Noah had al een goede reputatie als stand-up comedian toen hij in 2015 de nieuwe presentator werd van Comedy Central’s ‘The Daily Show’. Daarnaast bleef hij optreden als comedian met o.a. zijn show ‘That’s Racist’. In 2016 stond hij nog in een uitverkochte AFAS Live. In februari bracht Netflix zijn negende special uit, ‘Afraid of the Dark’.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor beide shows.
www.ticketmaster.nl (Amsterdam)
www.teleticketservice.com (Brussel)

Categorie: International | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...