nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Wilfried de Jong, Lévi Weemoedt, Lander Severins, Myrthe Van Velden

De Vlaamse zender CANVAS zal het tweede seizoen van het boekenprogramma Brommer op zee, gepresenteerd door Wilfried de Jong en Ruth Joos, niet meer uitzenden wegens tegenvallende kijkcijfers. Het programma zal wel nog te zien zijn op de VPRO.

Hans van der Veen heeft verschillende gedichten van Lévi Weemoedt vertaald naar het Duits. De bundel ’Weemoedig voorwaarts / Wehmut und so weiter’ kost 9,95 euro en is onder meer verkrijgbaar bij de Leidse boekhandels De Kler, Kooyker en Mayflower, boekhandel Van der Meer in Noordwijk en de Rijnlandse Boekhandel in Oegstgeest.

Deze zomer kan je naar de kindervoorstelling Stok Paard Prins gaan kijken, een ridderepos geschreven door Raf Walschaerts en Lander Severins. De voorstelling wordt afwisselend gespeeld door Lander Severins, Myrthe Van Velden, Loes Carrette of Thomas Van Caeneghem.
Speelplekken en tickets:
www.4hoog.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...