www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Roue Verveer maakt Diwali Theatershow

Kerst, Pasen, Suikerfeest, Chinees Nieuwjaar.. Diwali! Elk jaar vieren miljoenen Hindoes wereldwijd Diwali. Ook wel bekend als het ‘Lichtjesfeest’. Een prachtige feestdag waarop de vrouw centraal staat en de overwinning van het goede op het kwade wordt gevierd.

Roue Verveer en presentator Narsingh Balwantsingh slaan de handen opnieuw ineen en maken samen een uitbundige en gezellige Diwali Show. Geschikt voor jong, oud, Hindoe, niet-Hindoe, gezinnen, stelletjes, vrienden.. iedereen! Met verhalen en grappen van Verveer en Narsingh, dans o.l.v. choreografe Kalpana Raghuraman, zang van Madhu Lalbahadoersingh en Lucky Singh, en muziek verzorgd door De Diwali live band o.l.v. Setish Bindraban (bekend van Sabroso).

De shows zijn te zien in Schouwburg Amphion in Doetinchem (17 oktober), Meervaart in Amsterdam (19 oktober), Schouwburg De Domijnen in Sittard (24 oktober) ,Theater Zuidplein in Rotterdam (25 oktober), Theater de Veste in Delft (30 oktober) en Amare Theater/Zuiderstrandtheater in Den Haag (31 oktober).

Meer info en tickets:
www.dediwalishow.nl

Foto: Raul Neijhorst

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...