nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: André van Duin, Herman van Veen, Vondelpark Openluchttheater, Theo Danes

André van Duin is vanaf 5 september weer te zien als de presentator van Heel Holland Bakt. Het betreft een speciale jubileumeditie met oud-kandidaten van de afgelopen tien jaar.

Herman van Veen heeft het record van de meeste solo-optredens in Theater Carré behaald – hij brak het record van Toon Hermans, die in totaal 556 keer solo in Carré stond. Van Veen speelde in mei 1971 voor het eerst in het Amsterdamse theater. Hij zal nog verder uitlopen op Hermans, want hij is hier nog te zien tot 8 augustus met zijn voorstelling ‘Dat kun je wel zien dat is hij’.

Het Vondelpark Openluchttheater krijgt toch subsidie van de gemeente Amsterdam. Na steun en handtekeningenacties van bezoekers heeft de gemeente besloten het theater in elk geval nog dit jaar te ondersteunen.
Het Parool: “Toch subsidie van gemeente voor Vondelpark Openluchttheater”

Theo Danes maakte de tekeningen voor het nieuwe filmpje voor kinderen over immuuntherapie van de Stichting Kankerspoken. Het filmpje kan je via onderstaande link bekijken op hun website, onder het kopje ‘Immunotherapie’.
www.kankerspoken.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon