nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Billy van Theo Maassen

Vanavond kan je op NPO3 kijken naar de film Billy, het regiedebuut van Theo Maassen.

In deze komedie komen de beroemde buikspreker Gerard de Groot (een rol van de Vlaamse acteur Bruno Vanden Broecke) en zijn populaire pop Billy in een diepe relatiecrisis terecht wanneer Gerard verliefd wordt op zijn zorgzame nieuwe buurvrouw, de verpleegkundige Merel, en Billy op de supersexy voetbalvrouw Belinda de Chatinier. In de cast is een stoet cabaretiers en comedians te zien, zoals Christine de Boer (van Yentl en De Boer), Ruben van der Meer, Thomas van Luyn, Cindy Pieterse, Kees van Amstel, Paul de Leeuw, Kim van Zeben, Brigitte Kaandorp en Bert Visscher.

Het scenario schreef Maassen samen met comedian Sander van Opzeeland.

Billy is te zien op NPO3 om 23.35 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...