nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lego Seinfeld-set gebouwd!

Begin juli kon ik melden dat er op 1 augustus een Lego-set zou verschijnen van de comedyserie Seinfeld. De set was eerder beschikbaar voor VIP-vrienden. Gelukkig hebben Lego en ik gemeenschappelijke vrienden en dit weekend hebben we de set gebouwd.

De set bestaat uit het appartement van Jerry en een klein comedypodium. Daarnaast heb je figuren van Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes en Newman. Het appartement bevat veel verwijzingen naar de serie.

Het was mijn eerste Lego-set ooit. Dus was vreemd om af en toe wat blokjes over te houden. Gelukkig waren het behoorlijk duidelijke instructies, al zijn de rode lijntjes ’s avonds wat lastiger te zien. In totaal ben ik er 8 uur mee bezig geweest en dat is inclusief het zoeken naar gevallen doorzichtige stukjes.. Achteraf ben ik zeer tevreden hoe solide de set in elkaar steekt.

Klik op de foto’s voor een grotere versie.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.