nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Opnames ‘Zo, opgelost’

Op zaterdag 23 oktober vinden er in de Kleine Komedie nieuwe opnames plaats van ‘Zo, opgelost’, de online serie van de NTR over problemen van deze tijd. .

Wat doe je als je grote en kleine problemen hebt en op zoek bent naar een oplossing? Dan laat je een groep topcabaretiers het antwoord verzinnen. Zo, opgelost! Van het klimaatprobleem tot kerst met de schoonfamilie: in deze voorstelling lossen cabaretiers en theatermakers het op. Zo origineel en grappig mogelijk. Zoals alleen zij dat kunnen. Van universeel tot kleinschalig, van actueel tot chronisch. De vorm kiezen ze zelf, het resultaat zie je op ons podium. Bedacht door Stefan Pop. Gepresenteerd door Tex de Wit en Anna Gimbrère. Verwacht spetterende liedjes, briljante sketches en hilarische conferences van de beste en meest talentvolle cabaretiers van Nederland.

Meer info en tickets:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...