nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Arjen Lubach, J.H. Speenhoff, Lisa Loeb, Trixxo Theater, Pepijn Schoneveld

Arjen Lubach is de eerste gast in het nieuwe seizoen van ‘Sterren op het doek’. Daarin worden drie kunstenaars uitgenodigd op een bekende Nederlander te portretteren, die daar vervolgens één van mee naar huis mag nemen. Te zien op 23 oktober op NPO2, om 20.35 uur.

Er wordt een straat vernoemd naar J.H. Speenhoff (1869-1945) in de nieuwbouwwijk Nieuw-Kralingen in Rotterdam. Speenhoff werd geboren in Kralingen en was één van de pioniers in het Nederlands cabaret. Hij kwam om aan het eind van de Tweede Wereldoorlog.

Lisa Loeb gaat een komische rubriek, De Dingenduider, krijgen in de nieuwe talkshow Khalid & Sophie. Het gaat een combinatie van de Minuut van Ruud en de NOS op 3-filmpjes worden, zeg maar een soort komedienieuws. Khalid & Sophie is vanaf 30 augustus te zien om 19.00 uur op NPO1.

Het Ethias Theater in Hasselt (BE) heeft een nieuwe sponsor en zal vanaf nu het Trixxo Theater heten. Trixxo is een Limburgse groep van uitzendkantoren en dienstenchequebedrijven en zal de sponsor voor de komende 5 jaar zijn.
www.trixxo-theater.be

Pepijn Schoneveld vertolkt de rol van voetbalmakelaar Cor Coster in “14 de musical”, de musical over Johan Cruijff, die op 25 september in het AFAS Theater Leusden in première gaat.
Meer info en tickets:
www.14demusical.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.