nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra kaarten hommage Bram Vermeulen

Dit jaar had cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker Bram Vermeulen 75 jaar moeten worden. Eerder hebben we al bericht over de hommages op 10 oktober in De Kleine Komedie in Amsterdam (matinee en avondvoorstelling) en hieraan voorafgaand twee try-outs in de Cultuurkoepel van Heiloo (8 en 9 oktober).

Dat gebeurt met medewerking van Yentl en de Boer, Paul de Munnik, Jochem Myjer, Kommil Foo, Peter Heerschop, Eddie B. Wahr, Joep van Deudekom en Katarina Vermeulen. Elk brengen zij liederen van Vermeulen, begeleid door Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en onder regie van Eva Bauknecht.

De voorstellingen waren uitverkocht, maar er zijn kaarten vrijgekomen door de aangekondigde versoepelingen, zowel voor De Kleine Komedie als de Cultuurkoepel van Heiloo.

Meer info en tickets:
www.cultuurkoepelheiloo.nl
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...