nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jochem Myjer, Karin Bloemen, Paul Haenen, Roué Verveer, Martin van Waardenberg, Jack Spijkerman, Serine Ayari

De merchandising van de Gorgels van Jochem Myjer wordt verder uitgebreid met een pleisterblikje met daarin 18 Gorgel-pleisters.
www.kinderpostzegels.nl

Karin Bloemen staat dit jaar op KreaDoe, de DIY-beurs die plaats vindt van 27 oktober t.e.m. 31 oktober in Jaarbeurs in Utrecht. Ze zal haar haakboek signeren, een workshop geven en ook optreden.
www.kreadoe.nl

Theater- en televisiemaker Paul Haenen is dit jaar de gastheer van de jaarlijkse Coming Out Day in Stadsschouwburg Velsen. Het evenement, georganiseerd door de Velsense Regenboogbrigade, is zondagmiddag 10 oktober.

Roué Verveer gaat strippen voor het Net5-programma tegen kanker. In For One Night Only dat op 11 november op Net5 te zien is, strippen bekende Nederlanders om aandacht te vragen voor KWF Kankerbestrijding en vroege opsporing van kanker.

Martin van Waardenberg speelt in in de nieuwe Nederlandse familiefilm Strijder. In de film dromen de 12-jarige vrienden Dylan (Maik Cillekens) en Youssef (Anouar Kasmi) ervan om profvoetballer te worden. Wanneer Dylan een heftig ongeluk krijgt, komt hun vriendschap onder druk te staan. Vanaf zomer 2022 in de bioscoop.

Bas Heide, Basz de Jonge en Alec Meijerink maken tijdens de Dutch Media Week in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum weer zes nieuwe afleveringen van hun podcast Beeldbuismannen. Daarvoor zullen ze dit keer o..a Jack Spijkerman interviewen.
beeldbuismannen.nl

Comedian Serine Ayari is één van de nieuwe juryleden in de nieuwe reeks van De Slimste Mens (BE), dat vanaf 18 oktober van start gaat op de Vlaamse zender Play4. Ze zal roteren met andere juryleden, waaronder Marc-Marie Huijbregts.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...