nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Broodkapje en een stuk of zeven geitjes met o.a. Bert Visscher

Na ‘Sneuwitje en een stuk of zeven dwergen’ keren Bert Visscher, Carmen Schilstra, Frank den Hollander, Jan Veldman, Alina Kiers, Saskia Broertjes, Philippien Bos, Inge Wijers en Tom Afman terug in het theater met een nieuwe voorstelling boordevol vrolijke muziek, slecht zittende varkenspakken en schaapskleren.

In ‘Broodkapje en een stuk of zeven geitjes’ speelt Bert Visscher de GBW, oftewel de Grote Boze Wolf. Maar dat Boze, daar wil hij eigenlijk vanaf…

De voorstelling gaat op 27 november in premiere in Theater Geert Teis in Stadskanaal. Voor meer info en kaarten:
www.stukofzeven.nl

“De Wolf is weer in het land! Niet alleen op de Veluwe en in Friesland, maar ook in uw theater. Dat is niet voor iedereen goed nieuws.

Bijvoorbeeld voor de grootmoeder van Broodkapje. ‘Als je dat dan weer hoort, lig je toch wat minder rustig in je bed’, verzucht de oude vrouw.
Ook Broodkapjes moeder maakt zich zorgen: ‘Het komt nu wel heel dichtbij!’

De drie Biggetjes zien de toekomst eveneens met gemengde gevoelens tegemoet. ‘Je zit toch wat minder lekker in je vel’, aldus big Ben.
‘Ja’, beaamt big Mac, ‘mijn broers Ben, Lebovski en ik liggen er ’s nachts gewoon wakker van, dat mag je gerust weten.’

“Het gaat echt niet om mezelf hoor”, voegt moeder Geit daaraan toe, “maar ik heb toch al gauw een stuk of zeven kinderen om rekening mee te houden.”
Alleen de Jager maakt zich geen zorgen: ‘Ik zie het zeg maar als een opportunity.'”

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.