nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TV-opnames Oudejaarsconference Najib Amhali

Op 18 december vinden er in Club Hart tv-opnames plaats van de Oudejaarsconference van Najib Amhali.

Voor het eerst staat Najib Amhali op het podium met een Oudejaarsconference. Uiteraard zullen daarin de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar voorbijkomen: de val van het kabinet Rutte, de bestorming van het Capitool, het EK voetbal, opnieuw de val van het kabinet Rutte, de Avondklok rellen maar ook de sneeuwpret, de Olympische spelen, de derde val van het kabinet Rutte, de verkiezingen en hoe het nu verder moet met de kabinetsformatie van het volgende kabinet Rutte. Wie het weet mag het zeggen.

Is het einde van Corona dan nu eindelijk in zicht? Wat voorspellen de geleerden? Alleen wie het weet mag het zeggen. Maar Najib zal vooral zijn eigen verhalen vertellen. Hoe hij zich hield tijdens de lockdown, hoe hij zich door het thuisonderwijs heen ploeterde, hoe hij pakketbezorgers tot wanhoop dreef of de avondklok omzeilde.

Wat hem opviel dit jaar, wat hem raakte en waar hij onbedaarlijk om moest lachen. Waar een goede Oudejaarsconference aan moet voldoen? Najib weet het. En hij gaat het zeggen.

Meer info en tickets (er zijn voorstellingen op 17 en 18 december, maar enkel op 18 december worden er opnames gemaakt):
www.iseats.nl

De Oudejaarsconference van Najib wordt uitgezonden door SBS6.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...