nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Afgelasting tournee Marcel Harteveld en Flip Noorman

Marcel Harteveld stelt de try-outs van zijn nieuwe voorstelling ‘Geen idee’ uit. Met de reprise van zijn huidige voorstelling ‘Weet ik veel’ is hij nog te zien tot en met 30 januari 2022. Om vervolgens op 19 februari de eerste try-out van ‘Geen idee’ te spelen. Harteveld heeft meer tijd nodig om aan het programma te werken, waardoor de geplande tournee komend voorjaar vervalt.

In januari 2022 zou Flip Noorman starten met zijn nieuwe voorstelling ‘Love it’. Maar vanwege de maatregelen die als een zwaard van Damocles boven de cultuursector hangen heeft hij besloten om deze nieuwe tournee met eigen werk uit te stellen. Vorig jaar zat hij in een soortgelijk schuitje met de concertante versie van ‘Amor Fati’. Die voorstelling is toen per persconferentie steeds met drie weken uitgesteld totdat hij hem uiteindelijk maar één keer heeft gespeeld. Dat wil Noorman de band en zichzelf niet nog een keer aandoen. Dus is hij nu bezig om de voorstelling te verplaatsen naar mei.

Categorie: Afgelasting | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...