nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe coronamaatregelen in België

Naar aanleiding van het aantal sterk gestegen besmettingen gaf de Belgische regering vandaag een nieuwe persconferentie i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen. De maatregelen voor de horeca en het nachtleven, zoals een vervroegde sluiting van de horeca en de volledige sluiting van discotheken, gaan vanaf morgen in.

Wat betreft evenementen binnen: hiervoor gaan de nieuwe regels pas vanaf maandag in. Deze mogen nog steeds doorgaan, maar alleen met zittend publiek. Een covid safe ticket en een mondmasker blijven verplicht.

De nieuwe maatregelen blijven geldig tot het volgend overlegmoment van de regering op 15 december.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...