nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Joep van Deudekom

Joep van Deudekom – De zwervende spits

“Pieter is keeper en aanvoerder. Na een voetbalwedstrijd in Parijs ontmoet hij een paar jonge Afrikaanse voetballers. De veelbelovende Vender en zijn vrienden zijn door een voetbalmakelaar aan hun lot overgelaten. Noodgewongen leiden zij een zwervend bestaan.

Ondertussen staat het Hercules jeugdteam waarbij Pieter en zijn vrienden spelen onder druk. Een paar spelers dreigen vervangen te worden. Dat mag niet gebeuren! Pieter bedenkt een plan om zowel Vender als het voetbalteam te redden.”

Verschijnt in maart 2022 bij Uitgeverij Leopold.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.