nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kai Bodewitz wint Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Kai Bodewitz heeft maandagavond de juryprijs gewonnen van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. De publieksprijs ging naar Blauwe Vinkjes, mede na een oproep door de Baarnsche Courant om op hen te stemmen.

Deze editie kende de nodige uitdagingen. Na twee eerdere verschuivingen gooiden de recente coronamaatregelen alsnog roet in het eten, waardoor de finale niet voor een uitverkochte zaal in het DeLaMar in Amsterdam kon plaatsvinden. Uiteindelijk werd de finale middels livestream uitgezonden.

De andere finalisten waren Boban Braspenning, Blauwe Vinkjes en Kai Bodewitz. De finalisten zullen te zien zijn met een finalistentour. Hou daarvoor de website van het ASCF in de gaten.

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.