nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: 70 jaar tv: Satire van A tot Z

Vanavond kan je op NPO3 kijken naar de herhaling van “70 jaar tv: Satire van A tot Z”.

Hierin leidt comedian Ronald Snijders de kijker aan de hand van het alfabet kriskras door de rijke historie van 70 jaar Nederlandse televisiesatire. Van de A van Actualiteit tot de Z van Zondag met Lubach en Zo Is Het Toevallig Ook Nog Eens een Keer, langs de O van Ophef, de I van Imitaties en via de K van Kopspijkers, Koot & Bie en Koningshuis, naar de M van moslims en de W van Woke. Twee uur bomvol klassiekers én verrassende fragmenten uit 70 jaar satirische televisiegeschiedenis.

“70 jaar tv: Satire van A tot Z” wordt uitgezonden op NPO 3 om 20.25 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...