nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: oudejaarsconference Najib Amhali

Vanavond kan je op SBS6 kijken naar de tv-registratie van ‘Wie het weet mag het zeggen!’, de oudejaarsconference Najib Amhali.

Voor het eerst staat Najib Amhali op het podium met een Oudejaarsconference. Uiteraard zullen daarin de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar voorbijkomen: de val van het kabinet Rutte, de bestorming van het Capitool, het EK voetbal, opnieuw de val van het kabinet Rutte, de Avondklok rellen maar ook de sneeuwpret, de Olympische spelen, de derde val van het kabinet Rutte, de verkiezingen en hoe het nu verder moet met de kabinetsformatie van het volgende kabinet Rutte. Wie het weet mag het zeggen.

Is het einde van Corona dan nu eindelijk in zicht? Wat voorspellen de geleerden? Alleen wie het weet mag het zeggen. Maar Najib zal vooral zijn eigen verhalen vertellen. Hoe hij zich hield tijdens de lockdown, hoe hij zich door het thuisonderwijs heen ploeterde, hoe hij pakketbezorgers tot wanhoop dreef of de avondklok omzeilde.

Wat hem opviel dit jaar, wat hem raakte en waar hij onbedaarlijk om moest lachen. Waar een goede Oudejaarsconference aan moet voldoen? Najib weet het. En hij gaat het zeggen.

‘Wie het weet mag het zeggen!’ wordt uitgezonden op SBS6 om 22.05 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...