nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrechts International Comedy Festival barst los

Na alle corona-ellende kan het Utrecht International Comedy Festival (UICF) eindelijk weer volledig live plaatsvinden. De negende editie is inmiddels gestart.

Meer dan 50 artiesten verspreid over elf dagen, met onderdelen als o.a. de finale van de Comedy Talent Award (24 februari), de UICF Talentenshow (1 maart), Lach en Lachgas waarbij 3 comedians eerst nuchter en dan onder de invloed van drank en drugs spelen, alles uiteraard onder zorgvuldige begeleiding van professionals (3 maart) en als afsluiter de tweedaagse Big Binge of Comedy in TivoliVredenburg op 4 en 5 maart.

Hieronder de line-up van de Big Binge of Comedy:

Line-up dag 1: Tom Crosbie (UK), Billy Kirkwood (UK), Sezgin Güleç, Liz Miele (US), Nathan Caton (UK), Amelie Albrecht, Patrick Meijer, Kim Schuddeboom, Matt Castellvi (US), Mirakelse TvTunes Coverband, Roel C. Verburg en Tim Hill (UK).

Line-up dag 2: Tom Crosbie (UK), Billy Kirkwood (UK), Fiona Ridgewell (UK), Sezgin Güleç, Bas Birker, Patrick Meijer, Kim Schuddeboom, Matt Castellvi (US), Mirakelse TvTunes Coverband, Roel C. Verburg en Tim Hill (UK).

Voor meer info en kaarten:
www.utrechtinternationalcomedyfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.