nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Dara O Briain naar Nederland

De Ierse comedian Dara O Briain komt volgend jaar naar Nederland met zijn nieuwe show ‘So… where were we?’. Op 14 januari 2023 staat hij in het Muziekgebouw Eindhoven, op 15 januari in Amare Den Haag en op 16 januari in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam.

“Yes, he’s back on tour, and he will never stop again, because that’s clearly what caused all this trouble, oh, and he ate a bat. Instead, in his new show ‘So…Where Were We?’, Dara will hardly mention the last year and a half, because, Jesus, who wants to hear about that, but will instead fire out the usual mix of stories, one-liners, audience messing, and tripping over his words because he is talking too quickly, because he’s so giddy to be back in front of a crowd.”

Dara heeft naam gemaakt als een van de meest herkenbare gezichten op de Britse televisie, als presentator van BBC Two’s langlopende populaire panelshow ‘Mock The Week’, ‘Stargazing Live’, ‘Robot Wars’, Dave’s ‘Go8Bit’ en Comedy Central’s reboot van de klassieke quizshow ‘Blockbusters’.

De kaartverkoop start op maandag 7 maart om 11.00 uur.
www.livecomedy.nl

Eerder werden ook al twee optredens van Briain in België aangekondigd. Hier speelt hij in juni dit jaar.
Eerdere berichtgeving

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon