nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Nekka-Wedstrijd, Amelie Albrecht, Ultima Publieksprijs

De finale van de Nekka-Wedstrijd op 9 april is uitverkocht. Daarom kan je de finale ook bekijken via livestream kijken op onderstaande link:
www.nekka.be
De Nekka-Wedstrijd is een zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige talent uit Vlaanderen en Nederland. De organisatie is op zoek naar muzikanten die tegen de stroom ingaan en bewust kiezen om hun muziek in het Nederlands te schrijven en te zingen. Eerdere winnaars waren o.a. Jeroen Kant en Thijs Maas. In deze editie zijn de finalisten Zonen met vaders, IJsbrand, Evawicht, Nieuwstadt, Blond en Yentl.

Amelie Albrecht keert terug als vliegende reporter in het laatste seizoen van de talkshow De Cooke en Verhulst Show. Deze wordt vanaf 18 april uitgezonden op de Vlaamse commerciƫle zender Play 4.

Grof Geschud, Die Verdammte Spielerei, Veerle Malschaert, ‘Nuff Said en Nekka (Nederlandstalige KleinKunst Antwerpen, de organisatie achter o.a. de Nekka Nacht en de Nekka wedstrijd) zijn genomineerd voor de Ultima Publieksprijs. De Ultima’s zijn Vlaamse Cultuurprijzen, uitgereikt door de Vlaamse Gemeenschap. Stemmen voor de publieksprijs kan t.e.m. 5 mei via onderstaande link:
www.ultimaspublieksprijs.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...