nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Huiskamerfestival Broadway in Den Hoorn

Tijdens het Pinksterweekend van 3, 4 en 5 juni vindt er in Den Hoorn, Texel, het huiskamerfestival Broadway plaats: bewoners stellen hun huiskamer open voor optredens van bekende en minder bekende cabaretiers. Bezoekers wandelen van voorstelling naar voorstelling, ondertussen genietend van een hapje en een drankje.

Meer dan 50 artiesten zullen tijdens deze drie dagen optreden op het Broadway festival. Je kan o.a. gaan kijken naar: Ruud Smulders, Lonneke Dort, Lebbis, Andermans Veren Live, Andries Tunru, Daniëlle Schel, De Meisjes met de wijsjes, Beperkt Houdbaar, Edo Berger, Elke Vierveijzer, Janneke Jager, Kiki Schippers, Klaas Prins, Mylou Frencken, Kai Bodewitz, Maarten Ebbers, Meeuw Roovers, Niet Schieten, Piepschuim, Silvester Zwaneveld, Thjum Arts, Wouter Monden en Vlamousse.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Meer info:
www.broadwaytexel.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...