nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Masterclass-weken van o.a. Paul de Munnik, Thomas Acda en Sanne Wallis de Vries

In Home of the Muse op Bonaire zijn dit jaar meerdere masterclass-weken te volgen. In augustus Paul de Munnik over ‘songwriting & performance, in oktober Thomas Acda met ‘liedtekst schrijven’ en in december ‘Speechen & Stand uppen’ van Sanne Wallis de Vries.

Bij Paul de Munnik zal allereerst de nadruk liggen op het schrijven van het lied om dit vervolgens zo gloedvol mogelijk te vertolken. De Munnik deelt daarbij een ‘schatkist vol tips & tricks’. Voor Thomas Acda ligt de nadruk vol op de tekst. Welke vorm kies je, welk doel en vervolgens wordt er gewerkt aan het metrum. Hij belooft al zijn geheimen te verklappen. En bij Wallis de Vries gaat het van speels speechen tot serieus stand uppen, over hoe comedy voor je te laten werken bij spreken in het openbaar.

Tijdens de masterclass-weken zijn er maandag tot en met 4 gezamenlijke lesuren met daarnaast voldoende ruimte voor zelfstandig werken en ontspanning. De kosten zijn $3950. Maar dan verblijf je ook in een landhuis op Bonaire in een luxe privé-kamer, zijn ontbijt, lunch en diner inclusief en meer. Afhankelijk van de masterclass is er ruimte voor 14 of deelnemers.

Home of the Muse biedt ook masterclass-weken van Tania Kross voor klassieke zang, JB Meijers voor gitaarspelen, Esther Apituley voor klassieke muziek, Thomas Verbogt voor romanschrijven, Cor Bakker voor pianospelen, Trijntje Oosterhuis voor zingen, Typhoon voor spoken word, Steven Conte voor gitaar en songs, Frank Lammers voor acteren, Eva Posthuma de Boer voor creactief schrijven en Cesar Zuidewijk voor drummen.

Voor meer info:
Home of the Muse

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.