nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Vlogmania, The Ramblers, Richard Groenendijk

Vlogmania met o.a. Ilse Warringa en Ruben van der Meer is vanaf zondag 4 september weer 8 weken lang te zien bij de NTR. Vlogmania wordt geproduceerd door de Groen Brothers.

Trompettist en orkestleider Loet van der Lee is de nieuwe leider van het voormalige VARA radio-orkest The Ramblers. Cees Kranenburg heeft het stokje aan hem overgedragen maar blijft wel de drummer van de band. Sinds de oprichting van The Ramblers in 1926 is de naam Kranenburg aan het orkest verbonden geweest. Toen speelde Kees Kranenburg sr al bij The Ramblers en bleef dat doen tot zijn dood in 1975. Cees nam in dat jaar zijn plaats in. Van der Lee neemt het ook management van het orkest voor zijn rekening. Het orkest zal vanaf september te zien zijn in de Nederlandse theaters met zangeres Janne Schra als speciale gast. In de komende jaren zal er met tournees en projecten worden toegewerkt naar het 100 jarig jubileum in september 2026.

SBS6 heeft Think Inside the Box per direct uit de programmering gehaald. De spelshow, gepresenteerd dooor Richard Groenendijk, was sinds 6 mei primetime op de vrijdagavond te zien. In de spelshow proberen bekende Nederlanders aan de hand van cryptische aanwijzingen te raden wie of wat er in een grote ledbox staat, waar die box zich bevindt, of welk liedje erin afgespeeld wordt. Uiteindelijk keken er te weinig mensen naar. Bij de meest recente uitzending waren dat er minder dan 200.000.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.