nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Veiling door comedians signeerde barkrukken voor Minard Schouwburg

De Minard Schouwburg in Gent (BE) veilt haar oude barkrukken om het financieel verlies door corona goed te maken. De stadsschouwburg werd gebouwd in 1847 en is het huis waar Romain Deconinck en zijn Beren maar liefst 50 jaar lang Gents volkstheater speelden. De authentieke bonbonnière biedt plaats aan 270 bezoekers. Door de verbouwingen in de jaren negentig kwam er ook een tribune aan de andere kant van de scène, met nog eens 217 zitplaatsen.

De barkrukken, die geveild worden, werden gepersonaliseerd door mensen die zich thuis voelen op het podium van de Minard, waaronder verschillende comedians en kleinkunstenaars zoals Wouter Deprez, Gunter Lamoot, Han Solo, Raf Walschaerts, Mich Walschaerts (Kommil Foo), Steven Mahieu, Wim Claeys en Eva de Roovere.

Je kan bieden tot 30 juni 20.00 uur via onderstaande link:
www.artauction.online

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...