nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Afstudeerders Koningstheateracademie, Academie voor Theater en Dans, Paul van Vliet academie

Aan het eind van dit theaterseizoen zijn de volgende studenten afgestudeerd aan de Koningstheateracademie in Den Bosch: Rien van der Vaart, Luuk Weggemans, Iris Wiegers, Ben Kütterer, Clara van Kempen, Fimme Bakker, Heleen van der Donck, Tijn de Jong, Anne de Jong, Jannes Laven, Sophie de Koeijer, Jort van der Maarel.

Afgestudeerd aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam (voorheen Theaterschool), discipline Toneel en Kleinkunst: Jilviën Oosterwolde, Juliette Luppes, June Yanez, Mendel van der Ploeg, Ozan Aydogan, Rosa Kreulen, Rosa Stil, Sam Verhaeren, Selin Akkulak, Shauni Goetz, Tobias Kersloot, Yara Brand, Ziggy Knel.

En afgestudeerd aan de Paul van Vliet Academie in Den Haag is Céu Lopes.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.