nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nekka organiseert De Lage Landenliedjes 2022

Nekka (Nederlandstalige KleinKunst Antwerpen) organiseert op 3 en 4 september in De Singel in Antwerpen (BE) De Lage Landenliedjes 2022.

Nederlandstalige liedjes – je hebt er een verzamel-cd van of je wordt blij als er weer eentje op de radio voorbij komt… Maar vanaf het najaar 2022 steekt Nekka vzw de top 20 van ‘De Lage Landenliedjes’ wel in een héél speciaal kleedje.

Na de concertreeks van Bart Peeters Deluxe met pop-upkoor in de Lotto Arena smijt dirigent Hans Primusz zich in dit nieuwe avontuur. Op vraag van Nekka vzw gaat hij op toernee met een nieuw koor en de allerbeste Nederlandstalige hits.

Zak onderuit en voel de magie van meerstemmige koorklanken. Geniet van de koorarrangementen die Hans Primusz maakte van het werk van Ramses Shaffy, Raymond Van het Groenewoud, Johan Verminnen, Frank Boeijen, Yevgueni, Bart Peeters, Gorki, Bløf, Ann Christy, Yasmine en vele anderen.

Tine Embrechts vertelt tussen de liedjes, maar zal ook enkele liedjes voor haar rekening nemen. Special guest op beide avonden is Wannes Cappelle.

Meer info en tickets:
www.nekka.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...