nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kandidaten Ik Ga Stuk! bekend

Na twee auditieafleveringen wisten volgende kandidaten zich te plaatsen voor de BNNVARA talentenjacht Ik Ga Stuk!: Gavin Reijnders (gouden gong aflevering 1), Marc van Gestel, Juliet, Abu Younis, Victor Crepsley, Tim Kroezen (gouden gong aflevering 2), Vlamousse, Farbod Moghaddam, Ayse Kübra Küpeli en Joël Gideon.

Vanaf volgende week krijgen de kandidaten verdere begeleiding, gaan ze naar een schrijvershuis, waar ze les krijgen van Martijn Koning, en krijgen ze verdere feedback van de vakjury, bestaande uit Soundos El Ahmadi, Thomas van Luyn en Jörgen Tjon A Fong.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon