nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: André van Duin, Carlijn van Rij, Tim Zeegers, Boudewijn de Groot

Vanaf 8 oktober presenteert André van Duin het tweede seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie. Te zien op NPO1 om 20.30 uur.

André van Duin is ook genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring in de categorie Televizier-Ster Presentator. De winnaar wordt bekendgemaakt op 6 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Carlijn van Rij (ex-Oeloek) en Tim Zeegers (binnenkort ex-Op Sterk Water) hebben samen met muzikanten Maarten Voortman en Nichiel Nijhof het muzikaal improvisatiegezelschap De Improband opgericht (ze zoeken nog een vaste drummer). De groep speelt lekkere dansbare funky songs, waarvan tekst en muziek ter plekke bedacht worden op basis van input uit het publiek. Geen covers, geen jamsessies, maar strakke, afgeronde liedjes die uniek bestaan in dat ene moment. Laat je lachend en dansend verrassen.
www.improband.nl

Op 28 september is ’s namiddags in boekhandel Blokker in Heemstede de boekpresentatie van Soms als ik een vlinder zie van Boudewijn de Groot. Na afloop signeren de Groot, Jaco van der Steen en illustrator Mark Janssen. Toegang is gratis, wel reserveren via info@boekhandelblokker.nl en/of 023-5282472.
Meer info:
www.libris.nl/blokker

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...