nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

LichteGedichtenDag 2023

De landelijke LichteGedichtenDag. Het is een traditie. Een theatraal rijmfestijn. Een parel in de Poëzieweek. Eén keer per jaar verzamelen zich ’s lands grootste woordkunstenaars, om een show te brengen vol vrolijke verzen en schuddebuikpoëzie. Light verse van de bovenste plank.

Deze editie kan je gaan kijken naar onder andere van de vrolijke maestro Ivo de Wijs, Drs. P-vertolker Erik van Muiswinkel, het Amersfoortse multitalent Theo Danes en toptekstdichter Wietske Loebis. Omlijst met hilarische liedjes van Katinka Polderman, Johan Hoogeboom en Roel C. Verburg. En dat alles onder leiding van taaltovenaars Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse.

Verwacht powervolle puntdichten en puntige powerpointpoëzie. Vileine kwatrijnen en amazing meezingverzen. Verwacht stuiterend stuntrijm en bizar korte liedjes. Kortom: verwacht een onvergetelijke ode aan de tover van de Nederlandse taal. Deze unieke LichteGedichtenDag mag u gewoon niet missen!

De LichteGedichtenDag 2023 vindt plaats op 30 januari in de Flint van Amersfoort.

Meer info en tickets:
www.flint.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon