nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nationaal Theaterweekend 2023 met o.a. Martijn Koning en Rayen Panday

Op 27, 28 en 29 januari vindt het Nationaal Theaterweekend plaats: Nederland viert dat weekend het theater met vele voorstellingen door heel Nederland én een breed scala aan extra gratis activiteiten. Tijdens het Nationaal Theaterweekend geniet je voor slechts €10,- van de voorstelling van je keuze. Ook in het theater bij jou in de buurt.

Dit Theaterweekend is een initiatief van het Nationaal Theaterfonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Ministerie van Onderwijs Cultuur & Wetenschap, de Vriendenloterij, NAPK, VCSD en VVTP.

Ruim zeventig theaters in heel Nederland zullen in dit weekend een gevarieerd programma aanbieden en dit voor slechts tien euro per voorstelling – dit kan cabaret, toneel, opera, een concert of musical zijn.

Qua cabaret kan je o.a. gaan kijken naar Thijs van de Meeberg (TAQA Theater De Vest Alkmaar), Martijn Koning (Meervaart Amsterdam), Marco Lopes en Grof Geschud (Kattendans Bergeijk), Patrick Nederkoorn (Stadsschouwburg Utrecht), Rayen Panday (Blauwe Kei Veghel), Jasper van Veen (Theater aan de Slinger Houten) en Kim Schuddeboom (De Mess Naarden-Vesting).

Meer info en de lijst met de deelnemende theaters en hun programma (doorklikken voor de voorstellingen van dit theater):
www.nationaaltheaterweekend.nl

Categorie: Divers |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...