nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Simone Kleinsma, Murth Mossel, Niels van der Laan, Jeroen Woe, Javier Guzman

Simone Kleinsma gaat opnieuw de vrouwelijke hoofdrol van Mrs. Lovett vertolken in de musical Sweeney Todd, die vanaf april 2023 vijf weken te zien in DeLaMar in Amsterdam en het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Dit deed ze ook al in de Joop van den Ende productie uit 1993 met Ernst Daniƫl Smid. In de nieuwe versie speelt Hans Peter Janssens Sweeney Todd.

Murth Mossel, Niels van der Laan en Jeroen Woe maken deel uit van de Nederlandse stemmencast van de nieuwe animatiefilm De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens. Zij spraken de stem in van respectievelijk Dierenarts, Gewetensbeestje en Jack Horner. De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens is vanaf volgende maand in de Nederlandse bioscoop te zien.

De tournee van Javier Guzman is verplaatst naar volgend seizoen.

Categorie: Afgelasting, Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...