nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jules Deelder, Walter Baele, Theo Maassen, Toon Hermans

Voetbalclub Sparta Rotterdam presenteerde met een voetbaltenue een ode aan Jules Deelder. Met de naam ‘Een Ode aan de Nacht’ is deze volledig zwart, inclusief de logo’s, met de handtekening van Deelder en het Spartaans gedicht op een zwarte badge.

Walter Baele vertolkt de rol van koning in de musical Rapunzel, volgend jaar maart en april te zien in Antwerpen, Hasselt en Gent.
tickets

Voor het nieuwe boek ‘Niet van hier’ van zijn zus Judith Maassen laat Theo Maassen BN’ers auditie doen voor het luisterboek. Met o.a. Christine de Boer, Ilse Warringa, Paulien Cornelisse, Yannick van der Velde, Eric van Sauers, Wimie Wilhelm, Diederik Ebbinge, Hakim.
artikel en filmpje

Mart Martens, initiatiefnemer en grondlegger van de Toon Hermanshuizen in Nederland, is afgelopen donderdag op 77-jarige leeftijd overleden. Het eerste Toon Hermanshuis werd dankzij zijn inzet op 15 december 1998 geopend op de Paardestraat in Sittard. Daar zijn kankerpatiënten en hun familie en vrienden welkom voor steun en zorg in een niet-klinische omgeving.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.