nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe kerst-single Alex Klaasen ‘The Greatest Christmas’

Vorig jaar bracht Alex Klaasen een kerstalbum uit, Santa Klaasen. Van dit album is nu de tweede single ‘The Greatest Christmas’ verschenen. In de bijbehorende videoclip is een bijzondere gastrol weggelegd voor Jim Bakkum.

Santa Klaasen is een album met 11 nieuwe kerstklassiekers. Het album is gemaakt samen met Jan en Keez Groenteman (composities en arrangementen) en de cast van De Alex Klaasen Revue van ‘Snowponies’, de voorstelling die nog tot in januari te zien is. Het album is op CD te koop bij de voorstelling of via www.alexklaasen.nl.

Met: Alex Klaasen, Jim Bakkum, Renée de Gruijl, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Desi van Doeveren en Lykele Muus. Liedteksten en muziek: Jan en Keez Groenteman.
Regie: Tim Kamps.

Categorie: Video | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.