nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Transfernieuws: Theaterdirecteuren-a-gogo

Lucien Kembel vertrekt bij Theaters Diligentia & PePijn in Den Haag. Per 1 april wordt hij de nieuwe directeur van het Landelijk Kennisinstituut voor Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA). Hij was sinds 2016 directeur, waarvan de eerste twee jaar op interim-basis.

Na een studie rechten was hij hij oprichter en directeur van theatergroep Made in da Shade en Cosmic Theater. Eb vervolgens interim directeur voor het Nationaal instituut Nederlands Slavernijverleden en erfenis (NiNSee).

Kembel: “Ik heb met bijzonder veel plezier bij de leukste theaters van Nederland gewerkt! Ik kijk positief terug op wat we samen met artiesten, impresariaten, medewerkers, vrijwilligers en ons bestuur hebben neergezet. Diligentia en Theater PePijn zijn dé cabaret- en comedytheaters van de regio en vervullen een onmisbare plek voor beginnend talent en gevestigde namen. Ik wil alle bezoekers bedanken voor de afgelopen jaren en hoop dat we elkaar, als gast, nog vaak mogen ontmoeten in de theaters.”

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.