nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Hommage Kris De Bruyne

In februari 2023 is het twee jaar geleden dat Kris De Bruyne overleed. Dit voorjaar wordt er een hommage aan hem gebracht. In eerste instantie is er de tournee “(De Bruyne ’t wordt tijd voor een) Prachtig nieuw lied” met Jan De Smet, Mauro Pawlowski en Clara Cleymans. Muzikaal ondersteund door Stoy Stoffelen, Firmin Michiels, Jo Mahieu, Guido Op de Beeck, Dominique Vantomme.
speellijst

Op 5 februari 2023 is er in De Roma in Antwerpen een ‘special’ met extra gasten. IJsbrand, Hanna De Bruyne (dochter van Kris), Jan De Wilde, Jan De Smet, Mauro Pawlowski, Lucas Van den Eynde, Wigbert, Neeka, Clara Cleymans, Klaas Delrue en Selah Sue zullen een keuze maken uit het repertoire van Kris De Bruyne. De band bestaat uit lievelingsmuzikanten en getrouwen Chris Peeters, Wigbert, Wouter Berlaen, Klaas De Somer en Michel Bisceglia. De muzikale leiding is in handen van Klaas De Somer (zoon van Kris en gerenommeerd drummer).
meer info en kaarten

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.