nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kerstspecial Vlogmania

De tv-serie Vlogmania waarin de vloggende Nederlander op de hak wordt genomen krijgt op 24 december zijn eigen kerstspecial. Met Ilse Warringa, Ruben van der Meer, Alex Klaasen, Tina de Bruin, Rop Verheijen, Arjan Ederveen, Kees Hulst, Marjan Luif en Sarah Bannier. NPO3, 17.47 uur.

“Vloggers zijn geweldige mensen. Het zijn de supersterren van vandaag. En ze hebben fans, met wie ze álles delen. Na twee succesvolle seizoenen keert Vlogmania op zondag 24 december terug met de Vlogmania Kerstspecial, waarin de trouwe volgers worden meegenomen in de feestelijke voorbereidingen. Opnieuw wordt de vloggende Nederlander op de hak genomen, ditmaal in het decor van de kerstdagen. De inmiddels bekende personages staan garant voor herkenbare vlogparodieën voor de hele familie. Van cadeaupranks met nepdrollen tot reviews van zoete voetenkrabbertjes – alles komt voorbij in het leven van de vloggers.

De vertrouwde vloggers zijn weer van de partij: de familie Kick doet een poging om de kerstlunch bij oma naar een hoger niveau te tillen met een gewaagde stunt, de doorgewinterde reviewer Martin geeft zijn kritische blik op sneeuwspray, en Ans en Johan presenteren een spectaculaire kerst challenge. Ondertussen ontroert tienervlogger Jaylinn zichzelf met haar kerstactie en brengt Tony kerst tot een muzikaal hoogtepunt met zijn kerstalfabet.”

Het scenario en de regie is in handen van David en Simon Groen, die ook verantwoordelijk zijn voor de Klokko commercial parodieën in Het Klokhuis.

foto: NTR

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.