nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Edson Da Graça, Marc-Marie Huijbregts, Tim van Aelst, Willy Lustenhouwer, Westlandtheater De Naald

Edson Da Graça en Marc-Marie Huijbregts keren terug als jurylid in het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent, vanaf 6 september te zien op RTL4.

In december verschijnt het boek ‘Een Leven Zonder WAT ALS’ van en over Tim van Aelst bij Uitgeverij Pelckmans. Van Aelst is bedenker van programma’s zoals Benidorm Bastards, Hoe Zal Ik Het Zeggen? (met Jens Dendoncker) en Wat Als?. Hij besluit zijn populaire televisieproductiehuis Shelter los te laten en voor een radicaal andere weg te kiezen.
Een Leven Zonder WAT ALS

Voor de Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge werd onlangs een tegel onthuld als eerbetoon aan cabaretier Willy Lustenhouwer. Lustenhouwer overleed al dertig jaar overleden. Hij bracht nummers uit, gezongen in het Brugse dialect – zijn bekendste is ‘Zie je van Brugge, zet je vanachter’. Hij bracht one man shows en schreef cursiefjes voor het Brugsch Handelsblad.

Westlandse ondernemers luiden de noodklok over uitblijvende besluitvorming omtrent de nieuwbouw van Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Het huidige gebouw is ‘op’ en er wordt al jaren gesproken over nieuwbouw. In 2011 en 2016 organiseerden Zwartekat.nl daar de Zwartekat-dagen.
meer info

Categorie: Divers, Van het boekenfront | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...