www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cameretten: voorronde 1

De NCH-redactie toog op 22 november naar het Rotterdamse Luxor Theater voor de eerste voorronde van het 35ste Cameretten Cabaretfestival. De presentatie was in handen van Droog Brood, maar helaas was de zaal niet zo goed voorbereid op de (grappig) droge presentatie. Stukken die ze uit hun eigen programma deden hadden meer succes.

Deze avond optredens van Guido Weijers, Alex Klaasen & Martine Sandifort en Wijnand de Jong.

-Guido Weijers uit Breda opende dit festival met zijn programma ‘De rug van Maarten’. De verhaallijn gaat over de tegenstelling van de jeugdvrienden Guido en Maarten. Guido is nog steeds de dromer van toen, maar Maarten is de vlotte zakenman met een marketinglingo die alle fantasie doodredeneert. Tussendoor levert Weijers parodie

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.