nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media

De voorverkoop van kaartjes via abonnementen is alweer begonnen. De Volkskrant schrijft over de voorkeur voor een ‘pretpakket’ met show, amusement en cabaret. "Naast Tineke Schouten zijn de duo’s Plien & Bianca, Mini & Maxi en Lebbis & Jansen nagenoeg overal uitverkocht. Andere populaire voorstellingen zijn die van Karin Bloemen, Theo Maassen, Youp van ’t Hek, Hans Liberg en De Vliegende Panters."
Theaterabonnee wenst pretpakket

Door de grote toeloop op cabaretkaartjes stappen steeds meer theaters over op een lotingssysteem, zo ook Schouwburg Cuijk en het Weijertheater in Boxmeer. Andere theaters blijven het systeem ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ gebruiken. Theater Markant in Uden gaat komend seizoen de kaarten voor Bert Visscher en Marc-Marie Huijbregts verloten. Meer in De Gelderlander:
Steeds vaker loten voor kaartje cabaretier

Het Eindhovens Dagblad was bij de Cabaret 6daagse in Eindhoven, eerder deze maand.
Onverwachte gasten op Cabaret6daagse
Ongedwongen avond met De Breij en List
Iedereen is jarig bij Leon van der Zanden

De Haagsche Courant bericht over de designprijs voor het affiche van Freek de Jonges programma ‘Het laatste oordeel’, gemaakt door Fabrique.
Designprijs voor ‘Laatste Oordeel’

In diezelfde krant ook een verslagje van de benefietavond voor Diligentia.
Benefiet Diligentia: duur maar wel leuk

Hij toert er maar net mee rond, maar toch al recensies van ‘Youp speelt Youp’, de aanloop naar de nieuwe oudejaarsconference van Youp van ’t Hek. Het impresariaat stuurde echter deze maand al uitnodigingen naar kranten. Opmerkelijk want na de dood van Fortuyn moest Van ’t Hek zijn programma onverwachts aanpassen, vanwege de vele grappen over het gedachtegoed van Fortuyn.
Het Eindhovens Dagblad zag de bekende thema’s weer voorbij komen, maar heeft het gevoel dat het programma ‘met de rem erop’ is geschreven, waardoor het programma ’te voorzichtig’ is.
Youp houdt rem erop

NRC Handelsblad schrijft over het programma: "Het is alsof Van ’t Hek zichzelf nog geen nieuwe houding heeft kunnen geven, nadat zijn oorspronkelijke opzet hem uit handen werd geslagen."
Youp zwalkt na Pim

Categorie: In de media | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.