nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zomervoorstellingen

Niet de hele theaterwereld ligt ergens op een strandje in Barbados. Op diverse festivals is cabaret, stand-up en impro comedy te zien.

Eric Koller speelt samen met Audrey Bolder (van & Plante) de voorstelling ‘Vrijgezellig’:
Een getrouwde piloot wil op een ‘nachtje over’ in een ver exotisch oord de sleur breken en besluit de bloemetjes eens lekker buiten te gaan zetten. Gesneden koek voor de doorgewinterde vrijgezel. Voor de getrouwde piloot uit Vrijgezellig een catastrofale onderneming. Het begint al bij die trouwring. Net als zijn huwelijk, zit zijn trouwring volledig vastgeroest. Laat de vrouwtjes dan maar eens weten dat je beschikbaar bent. En mocht het zover komen dat hij haar meekrijgt naar z’n hotelkamer, hoe krijgt hij haar dan het bed in? Gooit hij al zijn charmes in de strijd? Gebruikt hij geweld? Een ongeluk?
Vrijgezellig gaat over hoe zeker je zou moeten zijn bij een eerste ontmoeting en hoe onzeker je eigenlijk bent. Het gestuntel en geklungel van alle goede bedoelingen. Nog nooit was saaiheid zo hilarisch.
www.erickoller.nl (flash)
speellijst


Over ‘De Camping’ met Silvester Zwaneveld ( Arie en Silvester), Emiel de Jong ( Schudden), Jacques Lucassen (Crème Fraîche), Onno Innemee, Raphael Beaumont en Toon Branbergen, berichtten we al op 2 juni.
speellijst

Tot en met 12 september presenteert Guido Weijers de Hot Comedy Nights in Breda.
Hot Comedy Night

Alex Klaasen en Martine Sandifort spelen op De Parade in Amsterdam twee nachtvoorstellingen op 16 en 17 augustus.
meer info

Eind augustus is er de traditionale Amsterdamse Uitmarkt, ditmaal de 25-ste editie.
De openingsavond op 23 augustus is een terugblik op de afgelopen jaren met optredens van een mix van oud en nieuw talent zoals Acda & De Munnik, Freek de Jonge, Mathilde Santing en Martine Sandifort & Alex Klaasen. Ze worden begeleid door het Metropole Orkest.
In totaal vinden dit jaar op 28 binnen- en buitenpodia ongeveer 250 voorstellingen plaats.
Over de rest van het programma is nog weinig bekend, maar Sanne Wallis de Vries, Guido Weijers en Jochem Myjer zullen er ook zijn, als ook iets minder bekende namen als Kleine Krokdil, Roel C. Verburg in De Engelenbak Noodclub.
www.uitmarkt.nl
(in tegenstelling tot voorgaande jaren een fraaie simpele en effectieve site)

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.