nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Hans Teeuwen, Fred Florusse, Pieter van Empelen

Een knipselmap-portret van Hans Teeuwen en een recensie van ‘Een vleugje parfum tussen de spruitjes’ van Fred Florusse en Pieter van Empelen.

Het Eindhovens Dagblad heeft een portret van Hans Teeuwen naar aanleiding van een interview – dat van diens impresariaat niet gepubliceerd mag worden – en daarom leunt op citaten uit eerdere interviews.

“Woorden genoeg over de artiest Hans Teeuwen. Schemerig is echter welke persoon daar achter schuilgaat.
Teeuwen mag dan via zijn shows willen spreken, die gaan zelden over hemzelf.”
Absurde hersenspinsels aan een touwtje
Door Mark van Bergen, in: Eindhovens Dagblad, 10 jan 2004
(gratis registratie noodzaak)

“Al zo’n twintig jaar zijn de hilarische theatershows van Tineke Schouten goed voor uitverkochte zalen. De Utrechtse cabaretière kan om die reden putten uit een vrijwel oneindig repertoire dat misschien nog wel het beste valt te omschrijven als een bonte mengeling van absurde typetjes en vertolkingen van de betere liedteksten. Een beproefd recept dat scoort. Dus brouwde Tineke na alle successen van de afgelopen jaren een ‘best off’ show, ‘Top Tien 1′ geheten. Geen slecht idee, want de theaterkassa’s rinkelden. ‘Top Tien 2’, de show waarmee Tineke alweer geruime tijd langs de grote vaderlandse zalen toert, is een logisch vervolg. Het resultaat: wederom tot de laatste stoel uitverkochte zalen, zoals gisteravond in de Goudse Schouwburg.”
Brullen om pure onderbroekenlol
Door Tom Tates, in: Goudsche Courant, 23 jan 2004
(gratis registratie noodzaak)

Categorie: In de media | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.