nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

Onder de noemer ‘humor’ doen Horace Cohen (captain), Howard Komproe en Charlotte Lap, Inci Pamuk en Elvan Akyildiz van de cabaretgroep Hassan’s Angels mee aan AVRO’s Sterrenslag van BNN. Nederland 2, 21.00 uur.

Vervolgens zendt BNN de eerste van zeven afleveringen van ‘De Lama’s’ uit. In deze nieuwe tv-serie improviseren Ruben Nicolai (met het duo Ruben & Nathan winnaar Cameretten 2002), Arie Koomen (de helft van het komisch duo Arie & Silvester), Kristel Zweers (stand-up comedian), Tijl Beckand (helft van het duo Ongehoord) en Martijn Oosterhuis (stand-up comedian) sketches.
meer over De Lama’s

In een herhaling van Herexamen spelen dinsdag cabaretiers Audrey Bolder, Victorine Plante en Martijn Oosterhuis tegen de journalisten Martin Schouten, Tim Krabbé en Tom Kellerhuis. Nederland 3, 20.45 uur.
Drie van de Ashton Brothers, Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde, nemen het op 1 juli op tegen Peer van den Berg, Dette Glashouwer en Henk Zwart. Nederland 3, 20.45 uur.
tips: Erik

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.