www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Groninger Studenten Cabaret Festival – eerste halve finale

Gisteren was de Stadsschouwburg Groningen nu eens niet het toneel van gekissebis over de inrichting, maar podium voor de deelnemers van het 18e Groninger Studenten Cabaret Festival. De Zwartekat-redactie bracht voor de halve finales en de finale een sfeerverslag. Cabaretophet.net over de eerste halve finale op 27 oktober:

‘Met mijn leeftijd trek ik de gemiddelde leeftijd van de zaal aardig op, heb ik het gevoel! Het Groninger Studenten Cabaret Festival is weer losgebasten in de stad. Een enorme groep studenten wist in 2 uur tijd de schouwburg drie dagen uit te verkopen, wat zich vertaald in een bomvolle schouwburg in het hart van het leukste stadje van Nederland! En ik mag als bejaarde dertiger daartussen plaats nemen, omringd door drie lagen enthousiaste mensen die zich voor de voorstelling laten vermaken door een mix van goede muziek vanaf vinyl en een live saxophonist.
lees verder
www.gscf.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.